Ziekenhuizen en zorginstellingen

Ziekenhuizen en zorginstellingen

Verhuis van ziekenhuizen

De dag van vandaag wordt er geïnvesteerd in vernieuwing van ziekenhuizen en zorginstellingen. In sommige gevallen gaat het om de renovatie van bestaande gebouwen, in andere gevallen gaat het over compleet nieuwe gebouwen en andere sites. Het verhuizen van ziekenhuizen en zorginstellingen is niet alledaags en zeer complex en daarom zijn wij uw geschikte partner.

Ziekenhuizen en zorginstellingen : kies voor een correcte, en competente partner.

We hebben al heel wat jaren ervaring met het verhuizen van ziekenhuizen en zorginstellingen en daarom weten wij als geen ander dat bij zulke projecten een goede voorbereiding en opvolging zeer belangrijk zijn. U kunt rekenen, indien gewenst, op een gedreven en ervaren projectcoördinator die samen met uw mensen een degelijk draaiboek opstelt. Dit draaiboek wordt zo opgesteld dat de patiënten, bewoners en de dagelijkse gang van zaken zo weinig mogelijk beïnvloed worden.

Onze verhuiscoördinator woont vergaderingen bij, geeft uitleg over de aanpak van de verhuis, geeft inpakinstructies en is bij elke opdracht persoonlijk aanwezig en stuurt bij waar nodig.
Niet alleen heeft het verhuizen van ziekenhuizen en zorginstellingen rechtstreeks impact op de patiënten en bewoners, er moet ook heel wat gespecialiseerd materiaal verhuisd worden. Dankzij onze gespecialiseerde verhuizers helpen wij u om dit proces zo vlot als mogelijk te laten verlopen.

Verhuisdozen, ecologische verhuisboxen, rolkasten, rolcontainers al deze zaken stellen wij u graag ter beschikking. Om uw en onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden investeren wij constant in nieuwe vrachtwagens en gebruiken wij meubelliften met een beperkte tot zelfs nihil CO2 uitstoot. Als enige en eerste verhuisbedrijf beschikken wij over een meubellift die werkt op batterijen, een hefvermogen heeft van 400 kg en een hoogte haalt van 9 verdiepingen.

Verhuis uw ziekenhuis of zorginstelling met Neetens

Neetens heeft al meer dan 75 jaar ervaring en kan rekenen op een sterk en competent team. Samen met ons kwalitatief materiaal heeft u alle nodige ingrediënten in huis voor het vlotte verhuizen van ziekenhuizen en zorginstellingen. Neem contact met ons op en wij komen langs voor een uitgebreide voorstelling van ons bedrijf en maken u ook heel graag een offerte op maat.