Kantoorverhuis

Kantoorverhuis

Verhuis van kantoren

Breidt u uit en/of verhuist uw kantoor naar een nieuwe locatie? De verhuis van kantoren, zij het nu een klein kantoor of een volledig bedrijfsgebouw, het is steeds een grote onderneming. Al meer dan 75 jaar zijn wij een referentie op gebied van verhuizingen. Onze verhuiscoördinator kan een hulp zijn in het volledige verhuisproject en bespaart u heel wat extra kopzorgen.

Verhuis uw kantoren zonder zorgen

Gaat u in zee met ons, dan kunt u rekenen op een gespecialiseerd team bestaande uit ervaren verhuizers en goede projectcoördinators. Wij kunnen samen met u of uw medewerkers een gedetailleerde planning opmaken zodat uw personeel zo weinig mogelijk hinder ondervindt van de verhuizing.

Doet u beroep op onze diensten dan zijn verschillende diensten mogelijk. Onze ervaren verhuizers staan u bij tijdens het hele proces. Wilt u uw medewerkers niet belasten met het verhuisproject, dan kunnen wij u helpen met het in-/uitpakken van alle materiaal alsook met het (de-)monteren van het meubilair.

Voor elk project voorzien wij het juiste inpakmateriaal. Omdat ook wij milieubewust zijn, bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van plastic verhuisboxen en metalen rolwagens. U kunt eveneens beroep doen op onze handy man voor kleinere taken zoals het ophangen van whiteboards, het installeren van apparatuur, ophangen van kaders, etc.

Wilt u van de verhuis gebruik maken om oude meubels, overbodig archief en ander afval achter te laten, dan zorgen wij voor de verzameling en vernietiging van het afval. We brengen het onbruikbare materiaal naar de containers of zorgen ervoor dat bruikbaar materiaal bij de kringwinkel of een goed doel terechtkomen. 

Vraag offerte voor de verhuis van uw kantoren

Denkt u aan de verhuis van kantoren of de reorganisatie van uw bedrijf, dan bieden wij u een waaier aan mogelijkheden aan. Neem vrijblijvend contact met ons op en we komen graag bij u langs om ons bedrijf volledig aan u voor te stellen en alle mogelijkheden met u te bespreken. Dit resulteert dan in een offerte op maat.