Scholenverhuis

Scholenverhuis

Scholenverhuis

Een schoolgebouw leegmaken en verhuizen is geen eenvoudige opdracht. Het is niet alleen uitermate belangrijk dat een scholenverhuis goed gepland wordt, ook de impact op de leerlingen en het personeel moet zoveel mogelijk beperkt worden. Onze professionele verhuisteams staan u bij met raad en daad.

Vlotte scholenverhuis met Neetens

Betrekt u met uw leerlingen binnenkort een nieuw schoolgebouw of plant u in uw huidige schoolgebouwen een grondige reorganisatie, dan staan onze teams voor u paraat. Samen met onze verhuiscoördinator stellen we een gedetailleerde planning op waarbij de hele verhuis tot in de puntjes geregeld wordt en waarbij u zo weinig mogelijk hinder ondervindt.

Onze gespecialiseerde verhuizers kunnen ingezet worden voor de hele verhuis. Ze helpen u met het inpakken en afbreken van meubilair en er kan dankzij gekleurde etiketten zelfs voor gezorgd worden dat het voor iedereen duidelijk is waar alle spullen naartoe moeten. We bieden u een uitgebreid gamma inpakmogelijkheden aan, waaronder milieuvriendelijke plastic dozen en metalen rolwagens. Onze verhuizers zorgen voor een veilige en vlotte verhuis van al uw materiaal met de nodige voorzorgsmaatrgelen om geen schade te hebben.

Eenmaal op de nieuwe locatie, of in de nieuwe lokalen, staan onze verhuizers eveneens ter beschikking om alles opnieuw op te bouwen en ervoor te zorgen dat alle spullen op de juiste plaats terechtkomen. Onze handyman zorgt ervoor dat kleine klusjes snel opgelost worden. We kunnen u ook een schoonmakersploeg voorstellen om zowel de oude als de nieuwe gebouwen kraaknet te maken.

Scholenverhuis met Neetens

We bouwen voort op meer dan 75 jaar ervaring binnen de verhuissector. Plant u een scholenverhuis en bent u op zoek naar een betrouwbare partner, neem contact met op ons en wij komen graag bij u langs voor een uitgebreide voorstelling van ons bedrijf en onze diensten. Hieruit volgt dan een offerte op maat.