Professioneel materiaal

Professioneel materiaal

Bekijk ons overzicht van professioneel materiaal voor uw verhuis.

Verhuisdozen

Onze verhuisdoos is een stevige dubbelwandige doos die voorzien is van twee handvaten. De doos is 100% recycleerbaar en kan je afsluiten met bijgeleverde kleefband.

Verhuisboxen

Deze PE-kisten zijn onze meest ecologische oplossing van de inpakmaterialen. Zij worden, indien gewenst, bij u op kantoor geleverd enkele weken voor uw verhuis en nadien weer opgehaald. De boxen zijn voorzien van een deksel zodat de inhoud bij regenweer niet nat kan worden en niemand inzage heeft over de inhoud van de verhuisboxen.

Kleefband

We gebruiken stevige PVC-kleefband voor het sluiten an de verhuisdozen, het vastkleven van legplanken en deuren en het beveiligen van schuiven.

Bubbelfolie

Bubbelfolie is zeer handig om uw computers en andere breekbare voorwerpen, enz. in te pakken. Deze bubbelfolie is op onze vraag speciaal in extra sterke uitvoering geproduceerd en is ook geschikt voor andere verpakkingsdoeleinden.
Voor grotere afnames maken wij graag een offerte op maat.

Etiketten

Deze etiketten, verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren, moeten ervoor zorgen dat er een duidelijk onderscheid is tussen de verschillende diensten en/of verdiepingen. Deze etiketten zijn verwijderbaar zonder sporen na te laten. Ze worden aangeleverd op A4 bladeren en zijn gemakkelijk te bedrukken.