Interne kantoorverhuizing

Interne kantoorverhuizing

Interne kantoorverhuizing

Breidt uw firma uit of plant u een reorganisatie van uw bedrijf? Bij een interne kantoorverhuizing komt heel wat kijken. Uw personeel en materiaal moeten een nieuwe bestemming krijgen en u wilt hen zo weinig mogelijk hinderen in hun werk? Met onze gespecialiseerde teams zijn wij een geschikte partner voor deze onderneming.

Bespaar tijd met uw interne kantoorverhuizing

U wil verhuizen en dat heeft een impact op uw werking en uw personeel. Wij staan ter beschikking om een grote zorg van u over te nemen. In een eerste fase kan onze gespecialiseerde verhuiscoördinator met u een plan uitwerken waarbij de verhuis tot in de details geregeld wordt. Hierbij houden we steeds rekening met de werkuren en de organisatie van uw bedrijf.

Onze mensen kunnen u ook helpen met de in-/uitpak en de (de-)montage van het meubilair en ieders persoonlijke spullen. Onze handy-man service kan voor u een pluspunt zijn. Voor een vlot verloop, voorzien wij gekleurde etiketten zodat onze teams weten wat de nieuwe bestemming van de materialen is.

Om alles heel vlot te laten verlopen, stellen wij verschillende soorten inpakmateriaal ter beschikking. Plastic verhuisboxen en metalen karren zorgen ervoor dat uw verhuis op een milieuvriendelijke manier en dus zonder een berg afval kan verlopen. Goederen die speciale aandacht vragen, kunnen extra worden ingepakt zodat er geen schade aan het materiaal komt tijdens de verhuis ervan.

We beschikken over een uitgebreid wagenpark van verhuiswagens en bieden u de mogelijkheid om beroep te doen op gekeurde en veilige verhuisliften. Ook hiervoor wordt, indien nodig, extra bescherming voorzien zodat uw goederen niet beschadigd worden.

Wilt u van de verhuis gebruik maken om oude meubels, overbodig archief en ander afval achter te laten, dan zorgen wij voor de verzameling en vernietiging van het afval. We brengen het onbruikbare materiaal naar de containers of zorgen ervoor dat bruikbaar materiaal bij de kringwinkel of een goed doel terechtkomen.

Interne kantoorverhuis: offerte op maat

We kijken terug op meer dan 75 jaar ervaring binnen de verhuissector en zijn daarom uw juiste partner voor een interne kantoorverhuizing. Neem vrijblijven contact met ons op en wij komen graag bij u langs voor een uitgebreide voorstelling van ons bedrijf en offerte op maat.