Bibliotheekverhuizingen

Bibliotheekverhuizingen

Bibliotheekverhuizingen

Bij het verhuizen van een ganse bibliotheek ga je niet over een nacht ijs. Hier komt immers heel wat planning bij kijken. Dankzij onze gespecialiseerde verhuizers verlopen bibliotheekverhuizingen een pak vlotter. Gedurende het hele proces, van inpak tot uitpak, staan onze mensen u bij om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Verhuis uw bibliotheek met Neetens

Moet uw bibliotheek binnenkort verhuizen, aarzel dan niet om ons te contacteren. In eerste instantie komt onze verhuiscoördinator bij u langs om het hele proces te bespreken. Bij bibliotheekverhuizingen streven we ernaar om de dagelijkse gang van zaken zo weinig mogelijk te beïnvloeden. Samen met de verantwoordelijke wordt een verhuisplanning opgemaakt. Dit kan gaan van inpakken tot uitpakken en alle fases daartussen. Neetens wil niet alleen een betrouwbare partner zijn voor uw verhuizing maar ook een groene partner. Ecologie dragen we hoog in het vaandel en daarom is er de mogelijkheid om speciale plastic verhuisboxen en metalen rolkasten te gebruiken. Bovendien zorgen we ervoor dat uw boeken zonder schade en in de juiste volgorde verhuisd worden.

Onze gespecialiseerde mensen kunnen u, indien gewenst, helpen  bij het inpakken van de vele boeken, de demontage van het meubilair, het transporteren van het materiaal naar de nieuwe locatie en het uitpakken en monteren ervan. We bieden u de mogelijkheid aan om alles duidelijk te kenmerken met gekleurde etiketten zodat er een duidelijk onderscheid gemaakt wordt tussen de verschillende afdelingen. Dit alles kan door ons gecoördineerd worden, waardoor u minder gehinderd wordt tijdens deze intense periode.

Om dit alles in goede banen te leiden, beschikken wij over een uitgebreid wagenpark maar ook verhuisliften en divers inpakmateriaal. We hebben verschillende soorten beschermingsmateriaal ter beschikking zodat er zonder schade kan verhuisd worden. Zo’n grote verhuis gaat meestal gepaard met klusjes, waarvoor wij onze handy-man service kunnen aanbieden.

Maakt u van uw verhuizing graag gebruik om oude meubels, afval en overbodig archief te vernietigen, dan kunnen wij u ook hierbij helpen. Het onbruikbare materiaal wordt naar containers, de Kringwinkel of een ander goed doel gebracht.

Bibliotheekverhuizingen met Neetens

Plant u binnenkort en verhuis en kunt u hierover extra advies gebruiken? Neem contact met op met Neetens, uw partner voor alle bibliotheekverhuizingen. Wij komen graag bij u langs voor een uitgebreide voorstelling van onze diensten en een offerte op maat.